maanantai 23. helmikuuta 2009

Kamu





Kirjoitin jokin aika sitten, että meidän Viljamin ystävän perheeseen oli tulossa perhoskoiran pentu. Nyt Kamu on sitten saapunut heille. Ei mennyt viikkoakaan, kun Nemo kutsuttiin tapaamaan uutta ystävää, sukulaispoika Kamua. Kamun virallinen nimi on Tinytails Kanon Sano ja sen äiti on Emma, jolla on sama isä kuin Nemon äidillä Wanillalla. Onpa myöskin Emman ja Wanillan äideillä sama isä, joten kyllä näitä melkeinpä serkuiksi voi sanoa :) Nyt näyttää, että Kamusta tulee papillon, niin pystyssä sen korvat jo ovat. Ikää pikkuisella taitaa olla n. 10 viikkoa.

Nemo ja Kamu ovat tavanneet kaksi kertaa. Itse en ole ollut paikalla, mutta Viljami on kertonut kovasti kaikenlaista. Ihan aluksi Kamu vähän ujosteli Nemoa, mutta tosi nopeasti poitsut tutustuivat. Nemo osasi olla nätisti ja ottaa huomioon, että Kamu on niin pikkuruinen. Se mm. leikkiessä pysyi matalana, jotta Kamu ylettyi paremmin. Ja Kamu oli oikein reipas ja rohkea. Koirat osasivat myös rauhoittua välillä oikein hyvin. Toisella tapaamisella Nemo ja Kamu jo vähän juoksivatkin. Varmastikin niistä tulee oikein hyvät ystävät, kuten niiden onnelliset pikkuisännätkin ovat :) Kunhan Kamu vähän kasvaa, edessä on paljon touhuhetkiä ja seikkailuja Nemon kanssa!

Tosi suloinen kyllä tuo Kamu, ei voi muuta sanoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpön pikkukaverin Nemo saanut :) Alkaako oma pentukuume siinä sivussa kasvaa? ;)

Sirpa kirjoitti...

Joo kyllä vähitellen alkaa olla pentukuumetta ilmassa, minulla ja Viljamilla (joka haaveilee siitä ihan omasta perhosesta). Minä olen tietysti sitä mieltä, että totta kai pojan pitää saada oma koira. Mies on vähän toista mieltä... No toisaalta Nemo saa nyt ihan rauhassa kasvaa ja järkevöityä, joten on tässä vielä aikaa pehmittää miestä... Tai jos muutamme omakotitaloon, niin sitten saadaan kuulemma hankkia niin monta koiraa kun halutaan :) Pitäisi vaan löytää se sopiva (ja sopivan hintainen) talo ensin.

Anonyymi kirjoitti...

"Tai jos muutamme omakotitaloon, niin sitten saadaan kuulemma hankkia niin monta koiraa kun halutaan :) "

Muista pyytää tuo kirjallisena, että muistaakin vielä lupauksensa :D